понеділок, 17 липня 2017 р.

Вікторія та її Отто: подорожі друзів у стилі стім-панка від художника Brian Kesinger





Усі домашні улюбленці дуже корисні для домашнього господарства. Ем, після такого вступу в мене ще віртуальне взуття, чи чим там зараз заведено в гарному товаристві кидатися в інтернет-просторі, не полетіло? 

О, спасибі за терплячість, друзі! Отже, продовжуємо! Усі домашні улюбленці дуже корисні для домашнього господарства. Попри те, що вони примножують хаос в локально взятому просторі. Ще й настійливо вимагають їсти саме в ту мить, коли втомлені господарі прагнуть швиденько порятувати всесвіт у інтернет-грі чи дізнатися, хто з ким одружиться чи кого вб’є в улюбленому серіалі. А потім відвертаються від миски із виразом на писку: самі їже оце-от! Але ж і підіймати настрій, розганяти сум, забарвлювати самотність у тепліші кольори – то важлива місія наших друзів менших, після успішного виконання якої те господарство видається не таким уже й страшним.

Але деякі домашні улюбленці навіть корисніші за інших. Головне, обрати з усіх варіантів саме той, який найбільше відповідатиме саме вашим вимогам у побуті, габаритам помешкання, темпераменту господаря чи господині… І щоб останній пункт вимог не вступав у «суперечку» із першими двома. А то раптом з’ясується, що вам за темпераментом та здібностями найбільше підходить дорослий слоник? Африканський.

А от героїні мальованих історій американського художника Brian Kesinger зеленокоса дівчині Вікторії дуже пощастило. Вона мешкає у стім-панківському усесвіті, де досить точно відтворені усі атрибути вікторіанської епохи і походить із заможної родини.

Тож і може тримати домашнього улюбленця собі до смаку: домашнього кракена Отто.  Хоча, здається, не всі родичі чи кавалери красуні у захваті від такого «доповнення» до чарівної панянки. Та більшість передбачливо тримають свої думки при собі.

А загалом, Вікторії пощастило: домашній кракен, звісно, мальований, дозволяє економити на покоївці, садівнику, охоронцеві… Ну. бувають інколи конфузи та дрібні непорозуміння, бувають! А з ким їх не буває? З людьми? Хм…


 Головне, що в обох співпадають смаки: їм подобаються каруселі, іграшкові ведмежата, морозиво та вирячені від щирих емоцій очі оточуючих. Тож вони – ідеальні компаньйони для подорожей. І це – чудово, адже обидва люблять пригоди.

Спершу художник регулярно розміщував усе нові малюнки про цих незвичайних друзів-приятелів на своєму сайті: http://briankesinger.deviantart.com/ А зовсім нещодавно, що є свідченням неабиякої популярності героїв. Світ побачила книга про їхні пригоди.

Приємного милування малюнками та гарного настрою, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар