понеділок, 3 липня 2017 р.

Різнобарвні паперові скульптур від талановитої американської художниці Megan Brain




Сама американська художниця й ілюстраторка Megan Brain воліє називати свої роботи паперовими скульптурами. Але не заперечує, коли їх просто називають ілюстраціями з паперу. Цілком можливо, ще й тому, що у неї немає часу на порожні суперечки: вона плідно працює  жанрі книжкової ілюстрації, анімації, реклами, макети архітектурних споруд, фешн-ілюстрації, шаржі… Перераховувати можна без кінця-краю.




Головне, що вона – успішно займається тією справою, яку любить як не з початку життя, то з підліткового віку, бо свої перші паперові макети вона створила в 13 років.




Тут треба віддати належне родині художниці: її батько довгий час працював в анімаційній індустрії. Він рано помітив художні здібності доньки й обрав тактику всебічної підтримки. Не став доводити, що жінці нелегко голосно заявити про себе в художньому світі, навпаки запевняв, що на доньку чекає успіх.



Так і трапилось: після завершення художнього коледжу, а потім Вищої художньої школи у Сан-Франциско  Megan Brain  остаточно віддала перевагу ілюстраціям із паперу й вдало знайшла свою нішу в галузі поліграфії.



На сьогодні її роботи зберігаються в музеях та приватних колекціях багатьох країн світу. А більше дізнатися про творчість художниці можна, завітавши на її сторінку: http://meganbrain.com/#


Приємного милування паперовими скульптурами та гарного настрою, друзі!
.



Немає коментарів:

Дописати коментар