четвер, 6 липня 2017 р.

Коти-янголи й коти-привиди від художниці Cyra R. Cancel



Ілюстраціями із котиками в пятницю вас, мабуть, не здивуєш. Та й традиції існують зовсім не для того, аби когось дивувати.



А от якщо я скажу, що сього мов про творчість ілюстраторки із Пуерто-Ріко Cyra R. Cancel ? Ця, безумовно, неймовірна цікава країна представлена в блозі вперше (і, тільки уявіть! – там теж малюють котиків!).



Що й казати, котики стильні і привабливі, але, погодьтеся, що при першому ж погляді на них починаєш здогадуватись, що маєш справу з екзотичними створіннями.





А ще, в мене викликали захоплення не лише пухнасті амурчики з далеких берегів, але й їхня художниця. Cyra R. Cancel – дуже різнобічна й незвичайна особистість.


Починала як самоук із розпису одягу. Потім у 80-х рр. ХХ століття навчалася в Inter-American University of Arecibo, сама заробляючи собі на освіту. Варто спів нести історію з географією, аби оцінити, скільки напруження й прагнення «вийти в люди» за цими скупими рядками. До речі, під час університетського навчання навіть була залучена до створення фільму, але, пори грандіозні враження, віддала перевагу художній кар’єрі, не намагаючись пробитися до кінематографа.

До речі, вона спробувала себе як і дизайнерку, а її колекція одягу користувалась чималим попитом серед співвітчизників.

Але як би не заманливо було для неї опановувати все нові творі професії, малювання котів – то хобі. А з хобі так просто не розстаються. Особливо якщо воно пов’язане з казково-привабливими муркутунами.


Приємного милування її роботами та гарного дня, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар