вівторок, 4 липня 2017 р.

Замріяні янголи від чудової скульпторки Karen Hahn


Чи звернули ви увагу, друзі, що в біографіях багатьох митців, про яких йдеться в цьому блозі, є схожий пункт: працювала (працював) у компанії з виготовлення чогось інтелектуального, творчості – вільний час, а потім хобі перетворилося на справу життя, вийшовши на перше місце? Тож це життя довелося різко змінювати.

А от у чудової скульпторки Karen Hahn робота й творчість нерозривно пов’язані вже чверть століття. Вона створює неймовірні – тендітні, казково прекрасні, ніжно-пастельні статуетки, добре відомі серед поціновувачів кераміки.

Компанія «Enesco», у якій працює майстриня, заслужено вважається одним зі світових лідерів із виготовлення сувенірів: на сьогодні у неї більше 44000 постійних клієнтів з усього світу. Штаб-квартира знаходиться в США, а от дочірні підприємства – у Великобританії, Канаді, Гонконгу, Франції. Для багатьох колекціонерів цей бренд – ознака якості.

А роботи Karen Hahn цілком відповідають високим вимогам фірми. Вона прагне, у руслі вибраної нею концепції експериментувати, вдосконалюватись, шукати натхнення в мистецтві й природі. Не диво, що мало кого її картини залишають байдужими. Навіть ті, хто надає превагу більш динамічному чи агресивному стилю, визнають: у цьому щось є.

Приємного милування ї роботами, друзі, та гарного вам липневого дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар