середу, 23 грудня 2020 р.

Щасливі й зворушливі янголята на різдвяних малюнках американської художниці Hazel Lincoln

 


Напередодні Різдва завжди хочеться говорити про дива, тиху радість і світло, що й серед ночі сповнює душі, аби лише люди звертали на нього увагу.



А мені саме в цей час ще й кортить згадати про те, скільки у світі є чудових малюнків, присвячених янголам й янголятам. Коли ж і згадувати про легкокрилих вісників і захисників, як не в цю казкову пору?


Саме тому пропоную вам помилуватися дивовижно ніжними й прекрасними ілюстраціями американської художниці Hazel Lincoln. Ні, її творчість не обмежується лише малюнками з янголятами. Врешті, як зазначає сама художниця, вона малює вже 53 роки і при цьому продовжує навчатися, тож тем для творчості в неї не бракує.



Однак, янголи та й взагалі різдвяна тематика – серед її улюблених. Врешті, ще з дитинства вона була переконана, що тане художницею-ілюстраторкою та буде створювати святкові листівки, які приносять радість людям.


Її переконання було таке незмінне, що в 16 років вона залишила гімназію та влаштувалася ученицею в арт-майстерню, де виготовляли листівки. А за 4 роки залишила її й почала працювати самостійно здому.

Одружившись і народивши 3 дітей, художниця не залишила творчість. Навіть більше: крім власне святкових ілюстрацій, у неї з’явилися інші роботи, скажімо. зворушливі малюнки з кошенятами й цуценятами. Також вона написала й проілюструвала дві дитячі книги.

Н сьогодні мисткиня полюбляє поратися в саду, мандрувати, бавити 5 чудових онуків. І, звісно, продовжувати малювати, прагнучи, аби ті роботи приносили радість їй самій і світу.


Приємного перегляду робіт Hazel Lincoln і святкового настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар