середу, 2 грудня 2020 р.

Неймовірно-пекрасні смаколики для святкового нвстрою від мисткині з Коста-Ріко Lorena Rodriguez

 


Мода на фігурні пряники як атрибут Різдва стрімко набуває прихильників у нашій країні. І хоча немало тих, хто наголошує, що це – запозичена традиція, я вважаю, що смачний і гарний звичай вартий запозичення.



Хоча б тому, що справді гарні, яскраво й незвичайно оформлені пряники створюють святковий настрій, попри погоду за вікном, яка інколи не бажає дарувати зразково-зимові, мов із листівки, краєвиди.

Особливо, якщо мова йде про справжніх кондитерів-художників. Таких, скажімо, як майстриня із Коста-Ріко Lorena Rodriguez. Хоч тут відразу треба зауважити, що вона не обмежується різдвяною темою, а створює дивовижні й смачні солодощі до багатьох свят.


Вона випікає незвичайне святкове печиво вже більше ніж чверть століття. Та спершу ним могли насолоджуватися лише її родина й друзі. Та одного разу її подруга попросила запакувати це печиво у подарункову коробку.

Й мисткиня замислилась: отже, її випічку вважають гарним подарунком на свята. То чому б не спробувати продавати самій? У результаті вона почала в 2016 році просувати свій солодкий товар в інстаграм.



А зараз пекарня Lorena’s Sweets, що спеціалізується на глазурованих пряниках до Різдва, Великодня, Дня святого Валентина, Гелловіна, днів народження тощо, користується все більшою популярністю. А сама майстриня проводить майстер-класи, які теж неабияк цікавлять усіх, хто хоче сам створити таку-от красу.

Більше про її творчість можна дізнатися на персональному веб-сайті: https://lorenassweets.com/

Приємного перегляду робіт Lorena Rodriguez і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар