суботу, 4 серпня 2018 р.

Літо із присмаком вічності й музики в роботах африканського художника Alexis Francois Bester












Чи однакове літо в різних країнах? Питання, звісно, риторичне: було б однаковим, хто б став мандрувати, намагаючись хоч на кілька днів чи тижнів опинитися в іншому кліматі і там пожити іншим, відмінним від звичного, життям?


Та все ж, ця чудова пора року має чимало спільного (ну, може крім тих випадків, коли мова йде про Північний та Південний полюси, але то – теми для окремої розмови). 





Скажімо, щедре сонячне проміння, яскраві кольори, спраглі за відпочинком за весь рік напруженої роботи люди, які тепер отримали можливість відпочити на пляжах, радість і сміх, здавалося б, без особливого приводу – просто тому, що літо ніби створене для гарного настрою…





Саме про це нагадують роботи африканського художника Alexis Francois Bester, який народився у 1962 році в Намібії, але з дитинства мешкає в Південній Америці.





Його роботи, попри інколи застаріле вбрання персонажів, цікаво розглядати й зараз. Вони щедрі на тепло, любов до світу й гумор. А ще, на них часто зустрічаються музики та інколи – янголи, бо саме музика, на думку Alexis Francois Bester робить наш світ прекрасним. Як, до речі, й дитяча віра в дива та радість від споглядання світу.





Приємного перегляду робіт митця та гарного настрою, друзі!











Немає коментарів:

Дописати коментар