суботу, 18 серпня 2018 р.

Любов - завжди поруч: цікавий мистецький проект художника Peter Draw







Навіщо деякі сучасні художники «населяють» фотографії намальованим персонажами? Аби урізноманітнити світ? Привернути увагу до себе і своєї творчості? У рамках спільного проекту із фотографами?




Звісно, усі ці припущення, як із десь п’ятдесят інших. Цілком мають право на існування. Навіть у досить несподіваних комбінаціях. І при цьому не забуваймо, що най вірогідніший варіант якраз може виявитися серед не перерахованих.





От, скажімо, японський художник Peter Draw любить співпрацювати з фотографами-урбаністами. Відбираючи найпривабливіші світлини міських пейзажів. Він домальовує на них кумедного й симпатичного персонажа Аі. (І його кішку. Бо який же порядний японський персонаж не любить котів?).


Але він стверджує, що не прагне урізноманітнити світлини. Аі – це символ кохання. Найважливішого почуття, яке, на жаль, багато хто з нас схильний не помічати через щоденну міську метушню.





Тож художник іде «від протилежного» – звертається до кращих фото-робіт , які гарантовано привернуть увагу. І завдяки цьому намагається якомога ширшій аудиторії нагадати не лише про те. що «все, що нам потрібно – це любов», але ще раз ствердити, що з коханням можна зустрітися будь-де у найнесподіваніших місцях. тож варто докласти зусиль, аби ту любов не впустити.





Більше про філософію і роботи Peter Draw можна дізнатися на його офіційній сторінці: http://www.peterdraw.com/




Приємного перегляду робіт митця і гарного дня, друзі!








Немає коментарів:

Дописати коментар