суботу, 11 серпня 2018 р.

Космічні сяючі вишивки від бразильської мисткині Giovana Marcon











Коли говорять, що роботи якогось митця аж світяться, то, зазвичай, не сподіваються, що слухачі це зрозуміють буквально. Ні, звісно, коли йдеться про сучасні інсталяції, то світлом глядачів не здивувати.







Однак чому саме інсталяціям така преференція? Трохи уяви, бажання спробувати щось нове, певні навички… І ви цілком можете отримати вишивку, що як не осяватиме кімнату, так підсвічуватиме світлодіодним лампочками, викликаючи не лише подив, але й захват.







Бразильська мисткиня Giovana Marcon, яка на сьогодні живе в США, надає перевагу «космічним вишивкам». Тобто обирає для своїх робіт теми, пов’язані з усесвітом. Під її голкою на темному фоні виникають обриси добре знайомих чи, навпаки, маловідомих сузірь. 







Так само вона звертається до фантастичних сюжетів, зображаючи НЛО та прибульців з інших планет. При цьому, при певній наївності та схематичності сюжетів, її роботи такі щирі, що викликають теплу усмішку. А використання незвичного прийому з лампочками роблять вишивки Giovana Marcon справді оригінальними.







Приємного перегляду її робіт, друзі і гарного вам дня!













Немає коментарів:

Дописати коментар