середу, 8 серпня 2018 р.

Телепорт у казкові світи - позаду будинка: незвичайні роботи фотохудожниці Katrina Yu








Фотошоп відкриває неймовірні можливості для втілення як не у житті, так на фото заповітних людських мрій.



Я щиро вірю, що люди, які за допомогою цієї програми створюють фальшиві свідчення про відпочинок на найпрестижніших курортах чи володіння супер-пупер-машинами, не прагнуть ввести в оману, а не надто вдало жартують. 



Але якщо за допомогою комп’ютерних програм створити свідчення, як ти розфарбовуєш веселку чи сидиш на вузькому краєчку місяця, звісивши ноги у зоряний всесвіт, то жарт, як на мене. більш вдалий. Ще й свідчить про вміння побачити у буденності казку й поділитися своїми враженнями з тими. хто поруч.



Саме такими намірами керується фото художниця з Філіппін Katrina Yu. Вона фотографує як себе, так і своїх знайомих на задньому подвір’ї свого будинку, а потім створює картини мандрівки всесвітом чи подорожі казковими світами.


Дехто з тих. чию увагу привернули її роботи, вказує на їхню наївність. Але більшість її прихильників саме ця приваблює саме простота й свіжість робіт Katrina Yu. А ще – почуття гумору фотохудожниці та її переконаність, що добрі дива – скрізь, тільки треба дозволити собі помітити незвичайне й прекрасне.


Приємного перегляду її робіт і вдалого дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар