понеділок, 13 серпня 2018 р.

Лісові скульптури від канадського митця Moriyuki Kono





 

Ліс – потужне джерело натхнення. Як і будь-який інший шматочок природи, не зіпсутий людиною, звісно. Про важливість лісів для екосистеми, прихисток для тварин й інші важливі, але відомі усім зі школи теми поговоримо іншим разом, добре?


А зараз я просто переповідаю причини, що спонукали свого часу Moriyuki Kono – канадського скульптора японського походження свого часу розпочати свій проект.

Він працює із гігантською секвоєю – багато в чому унікальним деревом, що стало свого роду візитною карткою Канади. Зокрема, через те, що воно доживає до поважного віку й виростає до велетенських розмірів, це дерево часто змережене дуплами, у яких мешкають і дрібні й не дуже тваринки.


Тож Moriyuki Kono вирізає з дерева своєрідні скульптурні групи: родини тварин, що визирають із дупел.




Робота не лише креативна, але й не легка, потребує чимало часу й зусиль. І при цьому цікава не лише по завершенню, але й під час самого процесу творення. 




Принаймні, так вважає не лише сам митець, що фіксує на фотоапарат усі етапи своєї роботи, але й численні спостерігачі за його інстаграм: https://www.instagram.com/mkcarving/ , які із задоволенням лайкають» його роботи.




Сподіваюся, друзі, що роботи скульптора сподобаються і вам. Приємного дня всім!




Немає коментарів:

Дописати коментар