вівторок, 7 серпня 2018 р.

Мініатюрний зоопарк у роботах української художниці Julia Las








Чим керуються ті художники, які надають перевагу монументальним формам. А мініатюрам? Звісно, правильна відповідь була б: чим завгодно, причин багато. 




А якщо спробувати пожартувати, то ще можна було б додати щось про економія матеріалів і фарб. Ну й часу на створення робіт, звісно.





І. як не диво, остання причина теж має право на існування. Скажімо. ще три роки тому українська художниця-фрілансерка Julia Las працювала в офісі повний робочий день. При цьому прагла малювати щодня. А в добі не так багато годин. як інколи б хотілося. 




У результаті вона вирішила зупинитись на мініатюрах: спеціальним тоненьким пензликом вона зображала невеличкі, до 3 см, малюнки, здебільшого – тварин. Однак бувають серед її робіт і предмети побуту, й навіть улюблені герої фільмів.




Зараз, змінивши вид діяльності. Julia Las залишилась вірна своєму «мініатюрному» хобі. Зрештою, детальна промальовка усіх особливостей кожного предмета – непогане тренування мистецьких навичок. І водночас – гарна можливість займатися тим, що одобається.




Крім того, її мініатюрні звірі користуються чималою популярністю серед прихильників творчості художниці в інтернеті.




Сподіваюся, друзі, що вони сподобаються і вам. Гарного дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар