пʼятницю, 17 серпня 2018 р.

Такі реальні міні-світи: незвичайна творчість японського митця Tanaka Tatsuya










Певно, щоденно створювати світи, навіть мініатюрні, – заняття втомливе навіть для творчої особистості. Хоча б тому, що вимагає не лише доброї уяви і певних внутрішніх і зовнішніх ресурсів, але й неабиякої внутрішньої дисципліни.







А от японський арт-директор і фотограф Tanaka Tatsuya не лише із великим задоволенням задля відпочинку відтворює епізоди із життя крихітних людей і великих предметів, які втрачають свою буденність через мастшаби.







Він – автор довготривалого проекту «Календар мініатюр». Уже кілька років він щодня створює кумедні, смішні чи тривожні сценки, змушуючи глядачі поглянути на звичні предмети під новим кутом зору.







Його «ліліпути» подорожують, займаються спортом, працюють, проводять відпочинок із родинами.  Кожна робота митця приваблює не лише щирою посмішкою, яку викликає несподіване застосування звичайних речей, а ще й тим,що за такими сценками приховуються цілі історії – варто докласти лише трохи уяви і вже починаєш щиро переживати за ляльок-малюків чи радіти за них.








Більше про творчість Tanaka Tatsuya можна дізнатися на його сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/tanaka_tatsuya/







Приємного перегляду його робіт і гарного настрою, друзі!









1 коментар: