четвер, 30 серпня 2018 р.

Чудові коти в роботах американської художниці Lucie Bilodeau








Що цікаво, людям більше подобається зображення котиків ніж леви чи слони. Звісно, це твердження аж ніяк не слугує узагальненням досвіду всіх довкола. 


На світі чимало тих, хто щиро захоплюється творчістю художників-анімалістів попри те. які самі тварини чи птахи зображені на їхніх роботах. І навіть існує категорія людей, які не люблять п’ятницю через те, що у цей день особливо масово в інтернеті з’являються зображення котів,кок і кошенят.


Але буває й таке, і не рідко, що художник чи художниця малює найрізноманітніших тварин. Цим роботами захоплюються знавці. А от користувачі в інтрнет-просторі найбільше лайкають саме… так-так, котиків.


Скажімо, художниця канадського походження, яка зараз мешкає в США, Lucie Bilodeau, добре відома фахівцям. 


Вона має престижну фахову освіту, вивчала історію образотворчого мистецтва, мандрувала африканським континентом, аби зблизька вивчати тварин. У результаті ї виставки проходять із успіхом, а роботи неодноразово відзначалися престижним преміями.


Однак художниця щиро любить малювати котів – неважливо, якого кольору, породи чи віку. І в неї це виходить так чудово, що на різних сайтах, присвячених цим граційним створінням, ви майже напевне знайдете її роботи у підбірці на кшталт «кращі малюнки котів» чи «симпатичні котики в мистецтві». 


Можливо, справа не лише у художній вправності мисткитні, але й у тому, що вона щиро захоплюється котами. А ставлення художника до моделей завжди відчувається в картинах.


Тож приємного перегляду робіт Lucie Bilodeau і гарного дня, друзі! А її левами і слонами щ ще обов’язково помилуємося згодом.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар