понеділок, 20 серпня 2018 р.

Казковий акварельний світ від індонезійського митця Luqman Reza Mulyono








Творити казкові світи – завдання захопливе, але не завжди вдячне. Тут вже автор має бути готовим до того, що серед коментарів в інтернеті обов’язково пролунає, що він чи вона таке вже в когось бачили чи й самі можуть зробити не згірше.




Щодо другого, о вже як і кому пощастить. От закидів щодо першого на адресу індонезійського художника Luqman Reza Mulyono небагато. Можливо, тому, що його манера малюнку пізнавана. І написавши, що «схоже робить нікнейм Jongkie, можна почути у відповідь: схоже? Ні, те саме. Це ж – псевдонім майстра.




Для створення власного художнього всесвіту митець обрав акварельну техніку, «спокусившись» на її виразність. Хоча навряд чи знавцям треба пояснювати, що праця  акварельними фарбами вимагає чимало зусиль. А будь-який рух пензлика чи вибір відтінку має у цьому випадку значення. 





Художник ще й не шукає легких шляхів, захоплений пластикою тварин і птахів. При всій фантастичності зображень, він досить точно передає красу своїх «моделей».




«Для мене природа є незвіданим джерелом натхнення, – зазначає Luqman Reza Mulyono. – Мене не перестають захоплювати живі істоти у дикій природі».




Більш детально знайомитись із його творчістю можна на сторінці митця в інстаграм: https://www.instagram.com/jongkie/, де на сьогодні у нього кількість під пищиків вимірюється сотнями тисяч.







Приємного перегляду його робіт і гарного дня, друзі!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар