понеділок, 6 серпня 2018 р.

Радість буття в літніх малюнках англійської художниці Jane Newland





Літо – улюблена тема для митців із багатьох країн світу. Звісно, можна булло приберегти яскраві позитивні малюнки на зиму. А зараз постити ілюстрації із кучугурами снігу й різдвяними ялинками. Бо за вікном і так буяє усією гамою кольорів щедрий серпень.

Можна, чи треба? Навіщо поспішати жити і скаржитись на сьогодення? Зима обов’язково буде. І буде вона чудовою та сніжною. Інакшу не замовляємо. І радіємо та щедро дякуємо за спекотне й різнобарвне літо.

Тож, сподіваюся, що вам, як і мені, припадуть до душі роботи сучасної художниці з Великобританії Jane Newland.


Якщо зовсім чесно, то я не була такої вже високої думки про англійське літо. Можливо, моє упередження пов’язане з літературою, де ця пора року зображена дощовою, із притлумленими кольорами. Певно, я помилялась і літо в Англії веселіше. А може, на малюнках художниці – не просто літо, а «ідеальна пора року для відпочинку». 

У будь-якому випадку, ці роботи підіймають настрій, спонукаючи мріяти, радіти і творити. Проте й інші ілюстрації мисткині, розміщені на її сайті: https://www.janenewland.com/ , користуються чималою популярністю серед її шанувальників. 

Не даремно ж серед кола її клієнтів, на яких вона працює як фрілансер-ілюстратор, є такі відомі фірми, як, Next, London Clubs International, Endemol Великобританії, Ignite Group, Miracle-Gro, Levingtons.

Приємного перегляду робіт Jane Newland і гарного вам дня, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар