неділю, 12 серпня 2018 р.

Дрібка гумору, що "присмачує" буденні фото, від індійської майстрині Bhavika Makwana








От уявіть (лише уявіть! Впевнена, що в житі ви такого точно не зробите), що вам спало на думку «покращити» фотографії друзів. І навіть без фото шопу. Як у «стародавні часи», за допомогою кулькової ручки. А потім не сховати це малювання, а продемонструвати тим же друзям, стверджуючи, що так світлини набули неповторності.




Уявили? А реакцію друзів на цей художній акт?





А от індійська художниця й промисловий дизайнер Bhavika Makwana не обмежилась уявою. Вона справді «покращує» фото друзів і знайомих, а потім, із їхнього дозволу, виставляє ті світлини в інтернет. І знаєте, друзі реагують позитивно. Певно, у них так само добре розвинуте почуття гумору, як і в самої майстрині.




Можливо, тому, що власне їх фігури художниця на світлинах не чіпає. Обмежується «домальовуванням» стилізованих фігурок звірів, які активно «взаємодіють2 із людьми й пояснюють, про що власне ця фотографія.





За твердженням самої Bhavika Makwana, декорувати фотографії вона почала знічев’я. Та дуже швидко це заняття переросло у хобі. А в її сторінки в інтернеті: https://www.behance.net/bhavi_mak  чимало прихильників.







Приємного перегляду робіт художниці та гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар