середу, 19 квітня 2017 р.

Побутові речі як частини гумористичних малюнків Kristian Mensa





У дитинстві все було просто: та сама палиця могла перетворитися на баского коня, грізну зброю чи корабель, який, опинившись у струмку, обов’язково досягне далекого, ніколи не баченого моря.


У дорослому віці люди охоче записуються на курси пробудження креативу. Там до них, згідно з програмою, чіпляються досвідчені тренери: от що ви можете побачити у цих ножицях, олівці чи папірці з-під цукерки? Яку композицію можете з цього створити? Чесно зборовши перше бажання різко кинути: «композицію з мотлоху! А що, можливі варіанти?» – учасники воркшопів чесно замислюються. 

І хтозна, раптом хтось таки пробуджує у собі приспане щоденним поспіхом уміння бачити в буденних речах – незвичні?

А от молодому ілюстратору із Чехії Кристіану Менсу (Kristian Mensa) напружуватись, аби вигадати, які побутові речі на що схожі, не доводиться. Він із легкістю використовує усе, що потрапляє до рук задля того. аби зробити свої гумористичні ілюстрації ще виразніше.

Схоже, якщо судити з того, що в інтернет-мережі у нього чимало прихильників, йому це вдається. Тож Kristian Mensa не лише підіймає настрій усім довкола, але й змушує замислитись: невже буденні речі не варті хоч краплі уваги?

Приємного перегляду його робіт1 І лише приємних речей – буденних чи ні – для всіх вас!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар