вівторок, 18 квітня 2017 р.

Nimasprout - чарівний світ чудової художниці Nicole Gustafsson









А чи є у вас, друзі, власний казковий світ? Чи то створений власноруч, чи один із тих, які впродовж історії дбайливо створювали письменники і художники.

Гаразд, можете не відповідати, інколи дорослі не зізнаються, що потай зітхають, що в  дитинстві до їхнього вікна не постукала сова із запрошенням до магічної школи  чи що Пітер Пен не з’явився серед ночі, аби запросити до Неверландії. А може, й не зітхають – кожному своє, вибачте за банальність. 

Однак, не так багато на світі тих. кому було б зовсім не цікаво глянути на незвичайний. Дуже затишний і водночас таємничий і сповнений  пригод казковий світ. Наприклад, на такий, як Nimasprout – творіння чудової казкарки та художниці із США Ніколь Гюстафсон (Nicole Gustafsson). Мешканці її світу – чарівні істоти та звірики – живуть у чарівних деревах, де об лаштовані затишні будиночки та в  в печерах із кристалами. 
Не знаю, як кого, а мене вражає схильність авторки до наддбайливогот виписування усіх деталей. А ще – відчуття, що в цьому світі час плине геть по-іншому, без поспіху, тож великий, не чарівний, світ, за його межами може почекати. 
Приємного перегляду її неймовірних робіт, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар