пʼятниця, 7 квітня 2017 р.

Чарівні малі непосидьки на малюнках бразильської художниці Сris de Lara


Доброго суботнього ранку, друзі!
Сьогодні ми з вами до ранкової кави маємо дещо незвичний "смаколик" - ілюстрації бразильської художниці (саме так она пише скрізь, де розміщені її біографічні дані, хоча зараз вона разом із чоловіком мекшає в Канаді) Сris de Lara.

 З одного боку, у ілюстраторки дбайливо вироблений власний почерк, тож якщо ви вже бачили її роботи, то, певно, запам"ятали їх. З іншого, про цю цікаву творчу особистість на диво мало відомо в україномовному інтернет-просторі.

А творчий доробок у неї - чималий і дуже різноманітний. Вона працює у сімейній творчій студії уже 13 років. За цей ча спробувала себе у графічному дизайні, ілюстраціях для комічних видань, карикатурах, шаржах, пінапі, двовимірній анімаційній графіці...
Щоразу виходило цікаво, незвичайно і варто уваги. Аби переконатися в цьому, досить завітати на сторінку художниці в інтернеті: http://www.crisdelara.com/

Щоправда, маю попередити, що здебільшого Сris de Lara малює для дорослих. А ці чарівні малюки та малючки - лише одна невеличка серія, такий собі жарт ілюстраторки у мить відпочинку. Але чомусь саме ці зображення зачепили мене найбільше серед усього різноманіття її доробку.
Гарного перегляду та приємних вихідних, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар