понеділок, 30 липня 2018 р.

Казкові ліси у творчості американської художниці Allison May Kiphuth








Для того, щоб гарно малювати, не обов’язково мати супер-пензлики і полотно найвищої якості. Як показує досвід людства, створити справді гарний малюнок можна на будь якій горизонтальній чи вертикальній поверхні.





От, скажімо, американська художниця з маленького містечка в штаті Мен (США) Allison May Kiphuth таким чином дарує «друге життя» старим дерев’яним ящикам. Для неї це – свого роду екологічна акція і водночас – спосіб поділитися зі світом своїми враженнями від довколишньої краси.






Довгі лісові прогулянки виливаються у прагнення відтворити ще частинку казкового й світлого світу, де мешкають тварини, птахи й риби, а дія відбувається, відповідно. Не лише в лісі чи на казкових планетах, які б сподобались Малому Принцу, але й, відповідно, в океані чи в небі.





Наївні зображення, чисті акварельні кольори й дуже світле світосприйняття – відчувається, що ці картини малювала дуже світла людина – викликають у глядачі добру усмішку.





Тож у творчості Allison May Kiphuth чимало прихильників. Сподіваюся, друзі, що й Вам сподобаються її роботи. Гарного літнього дня!









Немає коментарів:

Дописати коментар