суботу, 28 липня 2018 р.

Фантастичні мотоцикли італійської художниці Cinzia Bolognesi



Нещодавно в інтернет-дискусії наштовхнулася на визначення сучасного мистецтва (відразу уточнюю  не від професійного критика чи поціновувала). Мовляв. таке мистецтво – здатність зробити щось незвичайне й яскраве із найменш придатного для цього матеріалу. 

Не раджу брати цю дефініцію за основу під час серйозної дискусії зі знавцями. Та певна, що багато сучасних митців, із тих, які люблять і цінують почуття гумору, із задоволенням приєдналися б до такого визначення, якщо мовиться про їхню власну творчість.

Принаймні, саме так робить італійська сучасна художниця Cinzia Bolognesi, на рахунку якої чимало креативнх проектів. Скажімо, щоденних, до сніданку, композицій із їжі. Та зараз мова про більш «спеціалізовані» роботи майстрині.

Варто глянути на них, аби збагнути. що Cinzia Bolognesi щиро любить мотоцикли. І при цьому притримується думки, що створити власного «сталевого коня» дуже просто й для цього можна скористатися тими предметами, які трапляться під руку – від карамельок до гвинтиків.

Звісно, транспортні засоби у результаті виглядають стилізованими, але яскравими, кумедними і, що не менш важливо, кожна її робота має власний настрій.

Приємного перегляду робіт художниці, друзі! Гарного вам дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар