четвер, 5 липня 2018 р.

Найкращі коти на карикатурах малайзійського художника FlyingMouse365




Мрій про більше



У мене теж є свій кит


Побачення


У чергову котопятницю давайте-но поглянемо на тему пі трохи незвичним кутом зору.
9 життів

Часто на адресу художників, що люблять зображати котів і кішок, а особливо – кошенят. Лунають закиди, що вони створюють не надто якісний продукт, що користується популярністю лише тому, що втрапляє на точку «включити розчулення» у глядачів. Або, кажучи мовою сучасного інтернету, змушує «вийти зі строю міміметри від надлишку позитивних емоцій».

За обід потрібно платити


Як а мене. це – не найгірше прагнення. Та сьогодні хочеться довести, що лише цим котомалюнки не обмежуються. До зображення котів беруться дуже різні майстри. Й далеко не всі із них лише «заграють» із глядачами, прагнучи їх розчулити.

Ігри


Скажімо, у «мімімішності» малюнків важко звинуватити сучасного малайзійського карикатуриста, відомого під ніком FlyingMouse365. Він – майстер завжди дотепних, часто несподіваних, а інколи – досить безжальних карикатур. І теми при цьому обирає різні, часто «олюднюючи» предмети, звірів і навіть небесні тіла.

Малюк


Але й серед його творчості є чимало робіт, присвячених котам. Звісно. як й інші малюнки FlyingMouse365, це – карикатури. І. звісно ж, малюючи котів, він має на увазі людей. Однак навіть за таких умов відчувається, що він непогано знає натуру й звичаї чотирилапих. Настільки їх може знати якщо й не запеклий «кошатник», так любитель котів.

Небесний цирк


Можливо, тому його малюнки виглядають настільки переконливими?

Нічний пірат

Нічний поліціант


Приємного перегляду  робіт художника та вдалого дня, друзі!

Розпродаж черв'яків

Зростай, деревце!

Рокери







Немає коментарів:

Дописати коментар