середу, 4 липня 2018 р.

Жарти над буденним у світлинах і малюнках від бразильського художника Lucas Levitan









На сьогодні чимало митців намагаються пов’язати у творчості світлини й малюнки. Здавалося б, тому, хто вдається до такого прийому, доведеться поламати голову, аби створити щось справді оригінальне й варте уваги. 

А от роботи художника бразильського походження Lucas Levitan завжди дуже впізнавані. Насамперед, через його безсумнівне, але дещо специфічне почуття гумору. 





На перший погляд, метод його творчості дуже простий: він бере на просторах інтернету світлини, які, на його думку, мають комічний потенціал. І «підселяє» туди вигаданим ним істот – великий, неповоротких, які часто керуються незвичною для нас логікою і навряд чи «страждають» зайвим гуманізмом. 





Хоча власне жорстокими вони мені не видаються, швидше такий собі аналог надзвичайних істот, схильних до інколи жорстоких жартів, а інколи просто заклопотаних власними справами у світі, що майже не перетинається з людським, хіба що територіально.





Прихильники його робіт цінують, найперше, вміння Lucas Levitan поглянути на звичні речі й мізансцени під незвичним кутом.








Сподіваюся, друзі, що й вам буде цікаво познайомитися з творчістю митця.






Немає коментарів:

Дописати коментар