пʼятницю, 6 липня 2018 р.

Мистецтво, що "виростає" з іржавого заліза: незвичайна творчість Cindy D. Chinn








Прихильники традиційного мистецтва часто закидають сучасним художникам і майстрам, що інколи на виставках важко розібрати, де – арт-об’єкт, а де – мотлох. Звісно, із сучасним інсталяціями все не так однозначно. Хоч і кожен має право на суб’єктивну точку зору, аби лише  не вважав її єдиною вірною.




Та сьогодні мова піде про мисткиню, яка, серед іншого, перетворює мотлох на безсумнівні витвори мистецтва. Бо, здавалося б, важко знайти більший мотлох ніж старі металеві інструменти, які вже почали ржавіти. Та, виявляється, зовсім не обов’язково викидати їх на помийницю, якщо поруч є незашорена творча особистість, схильна до експериментів.





Свого часу Cindy D. Chinn довго працювала арт-директором для деяких відомих виробників ігор у Лас-Вегасі. Можливо, саме у цей період життя майстриня здобула схильність до рішучого втілення у життя найнсподіваніших ідей.


Тож коли у неї з’явилась власна творча студія, вона не лише взялася з ентузіазмом розвивати свій дар до малювання акриловими фарбами, але й до скульптури. При цьому для роботи скульптор вона вибирає найнесподіваніші техніки. Скажімо, старе нікому непотрібне залізо в її вмілих руках перетворюється на матеріал для візуалізації цікавих історій.


При чому мистикиня має схильність до вибору «лампових» сюжетів, які виглядають геть несподівано за рахунок дивного матеріалу.



У її творчості багато інтернет-прихильників. Сподіваюся, друзі, і вас роботи Cindy D. Chinn не залишать байдужими. Гарного дня вам!




Немає коментарів:

Дописати коментар