вівторок, 31 липня 2018 р.

Фантастичні літні пейзажі австралійської художниці Clair Bremner








Останній місяць літа привносить у звичні пейзажі нові кольори. А от які – залежить не лише від природи, погоди й інших не менш важливих факторів, але й від нашого настрою.




От скажімо, в роботах сучасної австралійської художниці Clair Bremner, яка любить зображати саме літні пейзажі, неважко знайти підтвердження цієї тези.




І перш ніж раціонально настроєні глядачі зазначать, що Австралія, звісно. унікальний континент, але ж не настільки?! Де ви знайшли такі кольори? – маю зазначити: Clair Bremner обрала для своєї творчості імпресіоністичну манеру. 




Вона сміливо «змішує» кольори свого настрою із тими, на які багатий навколишній пейзаж. Художниця щаслива від можливості надихатися полями й лісами, що оточують її невеличке рідне селище, а потім ділитися своїми враженнями з шанувальниками її творчості.




Як бачимо, настрій, попри літо, у картин і більш світлий, і більш темний  – як і скрізь, не лише в Австралії. Та саме в них відбилося все різноманіття і повнота життя, сконденсувавшись у літніх пейзажах.




Приємного перегляду робіт Clair Bremner, друзі, й гарного вам настрою!







Немає коментарів:

Дописати коментар