четвер, 25 квітня 2019 р.

Казково гарне листя в роботах іспанського фотомитця Al Mefer




Коли останнього разу у вас було трохи часу, аби розглядати листя на деревах і кущах мов витвір мистецтва? На деякі питання краще не шукати відповіді, аби не псувати собі настій чесністю. Просто повірте на слово: кожен листок – неповторний, кожен – гарний, кожен доводить, що Природа – то найбільш талановитий митець.


Але щоб нагадати нам по це інколи митцям доводить вдаватися до незвичайних «хитрощів». Скажімо, іспанський фотограф Al Mefer полюбляє фотографувати краєвиди й водночас – дивовижні фотопроекти, які апелюють до уяви глядачів.


Цього разу об’єктами його чергового проекту стали листя – звичайні листя,сказала б я, якби Al Mefer не вирішив вкотре апелювати до відчуття прекрасного публіки і не звернувся до цифрової техніки.


Натуральні листя, оброблені за допомогою технічного комп’ютерного редактора, засяяло всіма барвами веселки й цілком могло б послугувати ілюстраціями до книги про дивовижні пригоди у фантастичній країні.


Саме вміння підкреслити щось незвичайне в буденному – фірмовий стиль майстра, який подобається багатьом поціновувачам його фоторобіт.

Приємного перегляду робіт Al Mefer та гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар