четвер, 4 квітня 2019 р.

Ліричні й гумористичні котомалюнки нідерландського митця Braldt Bralds





Нідерландський ілюстратор Braldt Bralds, відомий, перш за все, своїми гумористичними й ніжними зображеннями котів, кішок і кошенят. Що й казати, це – безпрограшна тема і в очах багатьох сама присутність кота на картині чи ілюстрації автоматично додає твору + 1.


Але не все так однозначно: на самих лише «котиках» можна виїхати лише в вузькому колі справжніх знавців теми, яких ще сторонні черстві люди називають «фанатами». А всім іншим подавай ще й якусь «фішку», яка б виділяла котомалюнки серед інших. А то й талант художника.



Та у випадку художника-ілюстратора Braldt Bralds можна сміливо стверджувати. Що талант  і чималий. Ще й і вдало поєднаний із впевненістю у власних силах, що теж немало у той час, коли митець робить перші кроки на шляху до успіху.


Та цей художник завжди, з дитинства, знав, що буде малювати на професійному рівні. Тож, закінчивши Школу Grafische в Роттердамі почав активно розвиватися як ілюстратор і художник, співпрацюючи із багатьма періодичними виданнями.



На сьогодні він створює обкладинки для видавництв у різних куточках світу, малює для масштабних рекламних компаній, оформлює печатки для Організації Об’єднаних Націй і для поштових відділень.


А ще, успіхи митця відзначені численними медалями, зокрема Гамільтонського Королівського Товариства Ілюстраторів у Нью-Йорку (США). А з 1997 р. за внесок у розвиток міжнародної ілюстрації голландське Товариство ілюстраторів розмістило його портрет у Залі Слави.


Тож самі бачите, що у цьому випадку про експлуатацію популярної теми в цьому випадку не йдеться. «Котячі малюнки» від Braldt Bralds – це хобі талановитої людини, справжнього шанувальника котів із відмінним почуттям гумору  й ліричним сприйняттям світу.


Приємного перегляду робіт митця й гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар