вівторок, 23 квітня 2019 р.

Зворушливі й кумедні мешканці TheHouseOfMouse від майстрині з Нідерландів Анни





Якщо хобі займає 10 годин на добу, то це ще «лише» творчість чи вже стиль життя? Майстриня Анна з Нідерландів, яка створила власну торгову марку TheHouseOfMouse не надто переймається такими розмірковуваннями. Та й коли?



Із куди більшим задоволенням ніж територизування вона займається виготовленням дуже симпатичних іграшкових мишенят, у багатьох із яких легко пізнати героїв відомих фільмів чи книг.



До речі, 10 годин – то поступка, прагнення збалансувати час між роботою, хай і улюбленою, і родиною. Сама майстриня згадує, що раніше прагла займатися у своїй майстерні і 16 годин на добу. Але тоді вона сумувала за родиною, яку буквально «не бачила». Тож і встановила собі більш «легкий режим».



І зараз якщо й скаржиться, то це на те, що не може усі ті 10 годин присвятити саме творчості: потрібно відвести час на пошуки матеріалів, підтримування інткернет-крамнички, продажу іграшок, їхній упаковці та відсиланню їх клієнтам із різни куточків світу. Тож фактично на створення нових іграшок Анна відводить від 2 до 8 годин на день.



Але коли у 2007 році вона вирішила створити кілька іграшкових мишенят для подарунків членам родини на Різдво, вона й не уявляла. Що вже за кілька місяців власна крамничка TheHouseOfMouse стане реальністю.


Кожна з її робіт індивідуальна, майстриня стверджує, що під час створення ляльки встигають розповісти їй свої історії, хоча при сторонній сором’язливо мовчать. Однак навіть такі мовчазні вони чудово підіймають настрій одним своїм кумедним і водночас зворушливим виглядом.



Приємного перегляду її робіт і гарного дня вам, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар