вівторок, 9 квітня 2019 р.

Іграшкові історії від канадського фотомитця Jeff Friesen




Ви-от вірите у таємне, дуже насичене подіями й цікавими випадкам, життя іграшок? Якщо й не вірите, не біда. Не всі малі у це вірять. Але наскільки б збідніла культура, аби ми відмовились від цього казкового мотиву! Прекрасні малюнки, книжки, фільми…


А тепер ще й фотографії. От, скажімо, канадський фотограф Jeff Friesen, володар багатьох престижних премій, учасник міжнародних виставок, теж має творчий проект, пов'язаний із іграшками.


А починалося все банально: татко-фотограф вирішив зробити принти, аби прикрасити дитячу кімнату своєї дочки. Малій дуже сподобалась сама ідея того, що її іграшки «живуть», виконуючи якісь звичні побутові дії.


Тож серія таких принтів розрослася, до неї увійшли найрізноманітніші іграшки – від іграшкових каченят до динозаврів (теж іграшкових, якщо що).


А коли Jeff Friesen виклав свої фото в інтернет-мережу, то з’ясувалось, що такі гумористичні й дуже добрі світлини привертають увагу не лише дітей, але й дорослих. Так і розпочався черговий творчий стартап автора, а всі охочі змогли придбати собі вподобані принти.


Приємного перегляду фоторобіт Jeff Friesen і гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар