понеділок, 25 листопада 2019 р.

Дивовижно реалістичні картини художниці-анімалістки із Німеччини Christina Schulte







учасна німецька художниця Christina Schulte із дитинства знала, що, як виросте, малюватиме. І малюватиме саме тварин. Так уже склалося,що з дитинства її оточували домашні улюбленці й вона була впевнена, що це – чудові моделі для малювання.



Це – прекрасно, коли дитячі мрії успішно реалізуються. На сьогодні Christina Schulte – відома художниця-анімалістка. Серед її робіт – дуже реалістичні портрети не лише котів і псів, але й інших тварин (зокрема, «великих котів» – левів, пум, тигрів тощо), птахів тощо. Також серед її робіт – портрети й пейзажі, хай і меншій кількості, однак теж дуже цікаві.



Вона пише масляними фарбами, але не менш успішно вона використовує пастель, вугіль, акварель тощо. і саме її пастелі відзначені на міжнародному рівні.



Престижний французький журнал Pratique des Arts назвав прізвище художниці серед кращих митців-пастелістів, які працюють на сьогодні.



У творчості Christina Schulte – багато шанувальників, які мешкають у різних країнах. Сподіваюся, друзі, що й вам сподобають її роботи. Гарного дня вам!






Немає коментарів:

Дописати коментар