четвер, 14 листопада 2019 р.

Усі кольори веселки в позитивних котомалюнках британської художниці Kim Haskins






«Я хочу, аби люди, коли дивились на мої картини, то відчували щастя», – це кредо сучасної англійської мисткині Kim Haskins – художниці, яка малює пухнастих котів, усіх барв веселки.



Ні, художниця звернулася до цієї теми не тому, що вона популярна. Ну, гаразд, не тільки тому. Ще в школі вона полюбляла малювати карикатури й кумедні малюнки, які викликали посмішку в друзів.



Але «дорослу професію», так трапилось, обрала більш солідну – спершу здобула вищу освіту за філологічним профілем, а потім стала журналісткою й об’їздила майже весь світ.


А у вільний час, якого, відверто скажемо, було небагато, малювала. Малювала, аби потішити себе. І малювала котів. Кумедних, яскравих, пухнастих і дуже позитивних.



А з 2009 року почала приділяти малюванню більше уваги. Зараз барвистих котиків Kim Haskins, намальованих на картоні чи папері акриловими фарбами, знає весь світ.



Численні шанувальники її творчості стежать за новими роботами майстрині на її сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/kimhaskinsart/ А ще, її підтримує в творчості родина. І, звісно, домашні коти майстрині, які перебувають поруч, коли вона малює їх казкових родичів.



Приємного перегляду робіт Kim Haskins і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар