суботу, 30 листопада 2019 р.

Зимові іграшки від американської майстрині Elena Covert



Із початком зими, друзі! Хай вона буде казково-гарною, сніжною і сповненою передчуттям новорічних свят. Такою,як у роботах майстрині із США Elena Covert.

Її добрі,ледь наївні й такі милі іграшки – мишенята, кошенята та інші звірині малюки – викликають щирі усмішки у любителів лялько із багатьох країн світу. Чи не тому, що з першого погляду зрозуміло: їх робила дуже добра й гарна людина?

До речі. це враження не оманливе. Я, побачити їхнє зображення на просторах інтернету, полізла шукати, що відомо про авторку. Й, зокрема, дізналася, що в її домі живуть пес і дві кішки, яких мисткиня взяла в притулку для тварин.

Мені завжди подобаються люди, які по крихті. Без жодного пафосу, змінюють світ і на краще. А вже якщо вони при цьому діляться своєю добротою із іншими – то взагалі чудово!

Звісно, Elena Covert не могла залишитись осторонь від такою благодатної теми для творчості, як зима, розваги, кольорові шалики й рукавички й, звісно, передчуття Різдва й Нового року.

А шанувальники її творчості із задоволенням розглядають веселих сніговичків, мишенят і котисьок у светриках чи в костюмах сніжинок і різдвяних янголят, які щиро радіють святам.

Сподіваюся, друзі, що і вам роботи Elena Covert підіймуть настрій. Гарного зимового дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар