середу, 6 листопада 2019 р.

Неймовірні звірі на кінчиках пальців: статуетки від американської майстрині *reve*






Не всі люди ладні визнати, що їм подобаються геть непрактичні мініатюрні прикраси інтер’єру. Гаразд, я сама цілком погоджуюся, що є люди, яким будь-яке відхилення від суворого скандинавського стилю й мінімалізму не може припасти до душі. Сама таких знаю, хай і небагато.




Але на власні очі бачила, як знайома, що дуже наполегливо декларує відмову в побуті від усіх «пилозбірників» (від м’яких іграшок на згадку про дитинства до статуеток і фото в рамочках) зависла над зображеннями робіт американської майстрині, відомої під псевдонімом reve (або ж *reve*).




Спеціалізація цієї мисткині – фігурки тварин і птахів із помірної глини. Більшість із них легко розміщується навіть не на долоні, а на кінчиках пальців. Усі – розфарбовані нею й неповторні. Кожна зроблена з любов’ю, що відчувається навіть при погляді на світлини.



І це – недешеві забавки, які цінуються колекціонерами. Та й зрозуміло: сам мініатюрний розмір вимагає особливої уваги до кожного поруху при їхньому створенні. А ще – втілення самої ідеї чергової фігурки та успішної презентації вже готового виробу.




Сама reve зазначає, що отримує задоволення від кожної своєї роботи. І, схоже. Численні шанувальники її творчості поділяють цю думку й завдячують майстрині багатьма хвилинами гарного настрою.



Приємного перегляду робіт reve і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар