неділю, 24 листопада 2019 р.

Чудові шоколадні картини від японської фуд-художниці Norico





Не варто гратися із шоколадом й розмазувати його тарілкою. Він призначений не для цього, а щоб смакувати й поліпшувати настрій. Чи тренувати силу волі тих, хто бажає сісти на дієту.


А якщо вже гратися, то робити це професійно, як японська художниця Norico, що спеціалізується на фуд-арті.



Замість полотна вона бере білу тарілку, замість фарб – шоколад, кухонне начиння виступає в ролі пензлів. У результаті з’являються нові дивовижні композиції. Дуже цікаві й завжди оригінальні.


Хоча найчастіше на сьогодні Norico створює «солодкі привітання» з днем народження чи іншими святами, однак це не виставляє її творчості тісних рамок.



Серед її робіт – портрети іменинників чи близьких їм людей, відомі особистості, квіти й метелики, мультиплікаційні персонажі, тварини, написи-привітання. При всій різноманітності їх об’єднує увага до деталей, уважність авторки, що прагне до досконалості, впевнені й чіткі рухи,а ще – гарна уява.



На її сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/norico0807/ регулярно з’являються нові роботи, на які з нетерпінням чекають численні прихильники її таланту, котрих вже більше 120 тисяч.



Приємного перегляду робіт Norico й гарного тижня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар