неділю, 17 листопада 2019 р.

Тварини та птахи американської майстрині Yvonne Herbst, які дарують усмішку й гарний настрій





«Я не можу уявити собі дня, коли б я нічого не створила. Не обов’язково займатися шитвом чи валянням, можна кулінарити чи присвятити час рослинам у садку. Адже мистецтво – скрізь. Та інколи хочеться зробити щось таке, щоб воно приносило людям радість».



Саме так розповідає про початок своєї творчості американська майстриня німецького походження Yvonne Herbst. Свого часу вона, після переїзду до США, вивчилась на ілюстратору. І працювала в цій мистецькій галузі 10 років. Та ще й не де-небудь, а в Pixar Animation Studios!



А у вільний час, для душі, створювала кумедні й зворушливі іграшки – виготовлених із волока звірів і пташок. Усіх – індивідуальних і дуже характерних, а ще – милих і часто кумедних. Таких, щоб сподобалися глядачам і подарували їм гарний настрій.



Із часом це мистецтво перестало бути просто хобі й почало займати весь вільний час мисткині. А друзі почали її вмовляти продавати чи дарувати іграшки із великої колекції Yvonne Herbst, створеної нею власноруч.



Найпрактичніші натякали, що на отримані кошти можна придбати нові інструменти й матеріали. І створювати ще більше чудових звірів і птахів, на радість собі й іншим.



Як бачимо, інколи вірні друзі потрібні ще й для цього. На сьогодні іграшки Yvonne Herbst набувають все більше популярності у світі. Сподіваюся, друзі, що й вам сподобалися роботи майстрині. Гарного дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар