пʼятницю, 1 листопада 2019 р.

Дивовижні звірі-чайники з кераміки від американської майстрині Christy Crews Dunn







«Я захоплююся тим, повз що деякі люди проходять, не помічаючи: скручений осінній листок дерева, примхливо вигнута гілка, усе багатство й краса флори й фауни. Усе своє життя я схиляюсь перед красою й різноманітністю матінки-природи», – пише на своєму сайті чудова американська майстриня Christy Crews Dunn.




Саме це захоплення свого часу й надихнуло її на творчість. І як справді талановита особистість, вона не просто відтворює побачене, а творчо переосмислює і дивує своїх шанувальників незвичайними роботами.




Мисткиня виготовляє… керамічні чайники. Щоправда, я не впевнена, що всі вони – дуже функціональні. Певно,аби користуватися деякими з них, треба докласти деяких зусиль. Однак варто уявити, наскільки такий незвичайний творчий посуд прикрасить стіл і підніме настрій усім присутнім,як зникає бажання прискіпуватись.




Christy Crews Dunn виготовляє свої чайники на гончарному колі, а потім вручну вирізає, надаючи потрібної форми, й розфарбовує. У результаті з’являються позитивні, різнобарвні, інколи цілком реалістичні. А інколи – геть фантастичні фігурки-чайники у вигляді домашніх і диких тварин і птахів і чарівних істот. Кожен – із власною індивідуальною вдачею.




Більш детально із творчістю майстрині можна ознайомитись за лінком: http://ccdunn.startlogic.com




Приємного перегляду робіт Christy Crews Dunn і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар