понеділок, 4 листопада 2019 р.

Милі й затишні іграшки від майстрині з Чилі Johana






На те й листопад, аби весь час зустрічати в новинній стрічці поради, як перемогти поганий настрій та осінній сплін й геть усі життєві неприємності за допомогою затишного ліжника, теплих шкарпеток і горнятка чаю. Як особливо важку артилерію висувають «правильні» - «осінні» книги й сентиментальні фільми.



Звісно, далеко не від усього цей рецепт дієвий. А в декого може викликати й роздратування, бо чай і ліжник – то чудово, але, на жаль, не універсально. Однак трохи затишку, на мою думку, листопаду не завадить. Як, урешті,й будь-якому іншому місяцю.




Тому й прагну поділитися з вами, друзі, світлинами із зображенням іграшок від сучасної майстрині із Сантьяго (Чилі) Johana. Бо коли я дивлюся на її мишенят, ведмедиків, баранців, вивірок й усіх-усіх, то перше слово, що спадає на думку. це саме «затишні».



А ще, трохи наївні й добрі, мов ілюстрації до підзабутої, але колись улюбленої дитячої книжки Треба, певно, бути дуже гарною людиною, аби з вовни, фетру й дроту (щоб вони гарно стояли) зробити такі чудові невеличкі створіння, що дивляться на світ із подивуванням, ніби зачаровані його красою.




А ще. мене зворушують барвисті яскраві светрики, капелюшки й шалики, які турботливо плете майстриня, аби зодягти в них свої іграшки. Чомусь видається, що в такому святковому одязі неможливо замерзнути.




Приємного перегляду робіт Johana й чудового вам дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар