понеділок, 18 травня 2020 р.

Уся краса світу в квіткових натюрмортах італійського художника Antonio Dzhanilyatti







Не так важливо, в якому віці митець вирішить, що малювання – то його справа і присвятить їй усі сили. Головне – результат. Однак, можна лише по-доброму позаздрити тим, хто із дитинства розпочав малювати, отримав підтримку в родині і все своє життя так чи так пов’язав із улюбленою справою.





А ще, порадіти за цю щасливу людину,і за нас. як за глядачів. Адже саме в цьому випадку часто-густо виникають чудові картини, один погляд на яких поліпшує настрій і нагадує про те, що краса світу – у багатьох речах, не на всі з яких ми звертаємо увагу у щоденних клопотах.



Сучасний італійський художник Antonio Dzhanilyatti (1968 р. н., Мілан) уже з раннього дитинства захопився малюванням. Потім в Неаполітанському університеті Фрідріха ІІ, отримувава схвальні відгуки викладачів, після його закінчення брав участь в багатьох національних і міжнародних виставках, де його роботи також зустріли доброзичливий відгук. А зараз навчає молодих митців, викладаючи в Академії мистецтв «Domus Fcfdemy».




За цією лаконічно викладеною історією успіху лежать роки напруженої роботи, інколи – сумнівів, пошуків свого власного «я» як митця і знову – робота, робота і ще раз робота. А ще – любов до життя. Зокрема, до квітів.




Найбільше відомі натюрморти Antonio Dzhanilyatti, а серед них – квіткові. Погодьтеся, щоб так намалювати квіти, треба бачити в них не лише об’єкт для мистецької роботи, поєднання відтінків і ліній, але й справжнє диво природи. Диво, яке створене й для того, щоб нагадати людям про те, що навколишній світ вартий шани, радості й замилування.




Приємного перегляду робіт італійського художника Antonio Dzhanilyatti та гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар