четвер, 7 травня 2020 р.

Прекрасні й реалістичні кото-картини англійської художниці Suzann Sines




Інколи митець, кардинально змінюючи своє життя, не може відмовитись від малювання. Більше того, саме завдяки такій зміні знаходить новий творчий почерк і тим самим надає своїм роботам особливого шарму й бажання детальніше познайомитись із його картинами.


Скажімо, сучасна англійська художниця Suzann Sines багато років мешкала в Ліверпулі (Англія), де працювала професійним ілюстратором й займалася живописом.


На сьогодні вона живе з двома синами в крихітному селі, в оточенні величного соснового лісу. У 2014 році, після народження сина, вона замислилась: а чи хоче продовжувати попередню кар’єру?


Та живопис уже став частиною її життя. Її акварельні картини сприймаються як хобі чи канал, зв’язки якому можна перевести свої почуття, думки та інтуїтивні осяяння в художній твір.


Звісно, теми творчості художниці дуже різноманітні – від пейзажів до портретів. Але сьогодні, на честь п’ятниці. я підготувала добірку робіт «котоживопису». Дуже реалістичні й прекрасні зображення котів і кошенят, які викликають захоплення майстерністю авторки та поліпшують настрій.


Кожна її робота із котом – це ніби ілюстрація: усі зображення дуже майстерні, за кожною «моделлю» відчувається й характер, й обстановка, у якій відбувається дія. За цими зображеннями можна придумати історію або ж просто милуватися ними.


Приємного перегляду робіт художниці Suzann Sines і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар