неділя, 24 травня 2020 р.

Живі квіти на п'яльцях: незвичайні прикраси інтер'єру від британської майстрині Olga Prinku





Інколи новий напрямок у творчості автора  – результат довгого пошуку й роздумів, багатьох спроб і зусиль. А інколи щось несподіване і цікаве виникає після фрази: а чому б не спробувати новеньке?


Майстриня з Великобританії Olga Prinku полюбляє вишивати, а ще  – створювати вінки для інтер’єру із живих і сушених квітів. У результаті ці дві теми в її творчості об’єдналися й надали мисткині змогу створювати цікаві прикраси для дому – вінки із квітів,т рав і сухостою, де за основу беруться п’яльця.


Що цікаво, здаля не так легко розібрати: вишиті ці рослини чи вплетені у сітчасту основу з дерев’яною круглою рамкою. Серед любителів хенд-мейд прикрас для інтер’єру в Olga Prinku уже знайшлися послідовниці, які подовжують цей творчий напрям.



Як розповідає сама майстриня, усе розпочалося із виготовлення контурних вінків із сухих квітів. Потім вона вирішила взяти за основу звичайне сито, «прикрасивши» його польовими квітами із тонкими стеблами.



Ідея виявилась вдалою: із цього кухонного начиння вийшли оригінальні прикраси для кімнат. Однак не завжди в домі майстрині були сита, коли у неї виникало бажання творити.


А ось п’яльця в мої вишивальниці – звична іч, а якщо натягти на них сітчату тканину, то взагалі квіткова композиція виходить чудовою – ніжною, тендітною й дуже гарною.



Приємного перегляду незвичайних робіт Olga Prinku та гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар