неділя, 10 травня 2020 р.

Сонячні й ніжні акварельні квіти, фрукти й краєвиди корейського художника Shin Jong Sik







Акварель – дивовижна настроєва фарба, за допомогою якої можна передавати найтонші відтінки й переходи між ними, увиразнювати деталі й створювати дивовижно глибокий загальний фон картин.




Для того, аби розкрити всі її можливості, потрібен не лише талант і досвід, але й майстерне володіння технікою та знання багатьох секретів. У цьому, зокрема, переконаний сучасний митець із Південної Кореї Shin Jong Sik.




Він – не лише відомий на батьківщині та за її межами професійний художник-аквареліст. Крім того, майстер – професор відділення живопису одного з художніх училищ, а також директор Асоціації мистецтв Сеула і Асоціації мистецтв Чангвонаі.



Shin Jong Sik не лише тішить публіку своїми дивовижними й прекрасними пейзажами й квітковим натюрмортами. Він також охоче ділиться з усіма. Хто прагне опанувати акварельну техніку живопису на професійному рівні, секретами.



Він не лише викладає, але й видав дві книги, у яких, зокрема, можна знайти поради як використовувати сіль, зубну щітку, клейову стрічку, поліетиленову плівку при малюванні акварелями на різних поверхнях. Багато цих порад – результат його власного досвіду.



Однак техніка, звісно, важливий фактор. Та прекрасні ніжні квіти й дуже натурально й детально зображені фрукти й мальовничі квітучі пейзажі на його роботах свідчать ще й про неабиякий талант. А також про те, що митець усе життя присвятив улюбленій справі, безперервно вдосконалюючи свої здібності.




Приємного перегляду робіт Shin Jong Sik, друзі, та гарного вам дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар