четвер, 21 травня 2020 р.

Симпатичні й бешкетливі в'язані кошенята від бельгійської майстрині Hilde Dehaen




Що спільного між кошенятами і клубочками ниток для в’язання? Кажете, загадка для першокласників? Мовляв, такі клубочки – гарна іграшка для малих котисьок. Ось і вся розгадка.


Згодна. Навіть нагадувати не буду, що вони не граються, а тренують свої мисливські інстинкти, бо милі пухнастики – хижаки. Бо все ж трішечки й граються. Однак одним оцим прямим зв’язком уся взаємодія котів і ниток не вичерпується.


Скажімо. із тих ниток за допомогою спиць і гачка можна кошенят зв’язати. Як то й робить майстриня з Бельгії Hilde Dehaen. Загалом, в’язані іграшки-тваринки – то її хобі.



Кого тільки немає в домі мисткині! Зайці (чи кролики) в комплекті до чарівного капелюха, лисички навіть малі оленятка. Й, звісно, місця вистачає всім, а в майстрині вистачає любові до творчості й світу, гарного почуття гумору й терпіння, аби й надалі продовжувати поповнювати «в’язаний зоопарк».


Та в інтернет-просторі чимало прихильників саме у в’язаних кошенят Hilde Dehaen. Надто вони чарівні й симпатичні. І водночас дуже реалістичні.


Відчувається, що вдома в майстрині є модель (що й справді так, хоча навряд чи улюблена кішка аж так любить позувати) і що в неї гостре око, завдяки чому вона тай майстерно відтворює характерні пози й вирази мордочок у котиків. Зважте, між її виплетених малюків немає двох однакових. У кожного – свій характер.



Приємного перегляду робіт Hilde Dehaen і гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар