субота, 9 травня 2020 р.

Прекрасні портрети конів на фоні величної природи Ісландії від фотомисткині Liga Liepina






Споглядання бігу коней пробуджує в душі щось давнє, але прекрасне. Чи не тому багато хто ладен милуватись дивовижною пластикою і чітким ритмом рухів цих прекрасних тварин?



А все нові й нові митці – художники фотографи – із задоволенням прагнуть зафіксувати засобами мистецтва цю стрімкість,нестримність, силу й нестримне прагнення до горизонту.



Принаймні, саме така мета в сучасної фотомайстрині Liga Liepina. Вона народилася в Латвії, у дорослому віці переїхала до Ісландії. Завжди захоплювалась конями, вважаючи їх прекрасними й дивовижними створіннями. І шкодуючи, що в сучасному світі ми залишається все менше місця.



А опанувавши фотомистецтво на професійному рівні, вирішила присвятити свою творчість знімкам коней. При цьому їй мало було просто працювати  жанрі художньої фотографії.


Тож мисткиня поєднала в своїх роботах чудових котів, інколи дуже цікавої масті, із величними й мальовничими пейзажами Ісландії.




На її думку, у цій країні і коні особливі – дуже дружелюбні й сміливі, але дикуваті й дуже незалежні в глибині душі. Саме це вона й намагається передати у своїх роботах.


Більше про творчість фото художниці можна дізнатися на ї сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/liga.liepinaa/




Приємного перегляду робіт Liga Liepina і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар