вівторок, 26 травня 2020 р.

Такі прекрасні й різноманітні міні-малюнки від американської художниці Brooke Rothshank






Інколи розглядаючи роботи чергової талановитої мисткині чи митця, я захоплююся не тільки їхньою фантазією, але й відчуваю глибоку повагу до людей, які знаходять час і сили творити. Здається. Що в лексиконі деяких людей немає фрази: я спробую зробити щось чудове трохи згодом, коли графік буде не таким напруженим.



Ось, скажімо, сучасна художниця-мініатюристка з Індіани (США) Brooke Rothshankмати трьох дітей. Здавалося б, коли за домашніми клопотами знайти час на улюблене хобі?




На хобі, можливо, часу й не знайшлося б. Однак малювання для неї – не хобі,а спосіб життя. Крім усього іншого, вона – дуже різнопланова художниця: у її доробку є роботи з темпорою, акрилом, олівцями, пастеллю, аквареллю й колажами.



Однак просто зараз вона надає перевагу саме акварелі. При цьому Brooke Rothshank встановила сама собі завдання (або ж започаткувала челендж, якщо казати по-сучасному).




Щодня художниця створює невеличкий – площею всього кілька квадратних сантиметрів – малюнок і викладає його на своїй інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/blrothshank/?hl=ru




Серед робіт художниці – зображення тварин, предметів побуту, рослин, портрети дітей і дорослих і навіть стилізовані пейзажі в овальних рамках. Кожен шанувальник її творчості може знайти серед її робіт щось на свій смак.




Приємного перегляду робіт Brooke Rothshank і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар