вівторок, 5 вересня 2017 р.

Диво-світ крізь призму 18-річного таланту художниці Dimitra Milan




Коли тобі вісімнадцять років, то ти видаєшся собі унікальним, а світ навколо – інколи складним, але завжди – дуже незвичайним місцем. А якщо ти при цьому творча особистість і можеш відбити свої почуття фарбами на полотні, то маєш змогу поділитися своєю точкою зору з оточуючими.

І це – чудово. Адже кожен – справді унікальний, а світ – таки неймовірне місце. Шкода, що з часом на такі роздуми більшість не знаходить часу – робота, кар’єра, побут із рідким вкрапленням розваг чи мандрів. Важко вмістити ще й філософствування у коротку всього на 24 години, добу.

Й шкода. що більшість робіт 18-річних митців, здебільшого, бачать лише їхні друзі в пабліці інтернету.

Хоча роботи американської художниці Dimitra Milan вже досить відомі і навіть поцінована знавцями. Хоча дехто із глядачів щиро дивується, дізнавшись про юний вік мисткині. Художниця не боїться експериментувати із зображальною технікою, сміливо поєднує елементи колажу, масляних, аерозольних й акрилових фарб, намагаючись відобразити свої почуття й емоції.

За такою «грою» із кольорами й текстурами, зазвичай. стоїть непогана мистецька школа. І справді, Dimitra Milan ще кілька років тому стала наймолодшою «студенткою» художнього інституту Мілан в Аризоні. 

Дівчина народилась у сімї митців й сама почала малювати ще у 4 роки. а в 2010 році її батьки заснували власний творчий інститут, а вона ще підлітком скористалась можливістю відвідувати всі заняття, які викликали у неї цікавість.

Тож зараз і впевненістю можна говорити не лише про талант, але й про певний творчий досвід та довгі години праці, які стоять за її картинами. Дехто із глядачів зазначає, що роботи «не його», почасти через темну палітру. Але й у такому випадку, зазвичай, визнають, що в картинах щось «чіпляє, не залишає байдужим».

Приємного перегляду її робіт та впевненості у своїх силах на шляху до все нових перемог, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар