пʼятниця, 22 вересня 2017 р.

Казки, містика, любов і щастя з усього світу в малюнках американської художниці Holly Sierra


Для декого життя в невеличкому містечку, особливо, якщо юність пройшла у мегаполісі, випробування для нервів, а то ще й сум. А для декого – просто казка.

Американська художниця Holly Sierra належить до другої категорії: дружня родина, багато домашніх улюбленців, чудові пейзажі навколо містечка Вермонта, які так і просяться, аби їх намалювали. Правда ж, це – випробувані часом, добре всім відомі, але безсумнівні складники щастя для творчої особистості?

А юність в Нью-Йорку, де вона опановувала секрети образотворчого мистецтва, спонукала її потім до довгих мандрів Азією та Європою. І варто лише поглянути на її малюнки, аби відзначити, що ця подорож мала вплив на її творчість.

Ще одне джерело натхнення – кельтська міфологія, яку вона почула від бабусі-ірландки. Певна схильність до містичного і чудового, властива художниці ще з дитинства, призвела до того, що в її дитячих ілюстраціях – а вона чудова ілюстратора – сплелися мотиви кельтської, індійської  та єгипетської міфології. І результати виходять просто неймовірні.


Приємного перегляду її робіт! Гарного настою, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар