пʼятниця, 29 вересня 2017 р.

Милі веселкові гобліни канадської майстрині Kasey Sorsby





Кінець вересня – ще не той час, коли скаржаться, що сірій буденності бракує кольорів. Поки осінь щедра на вогняно-сонячні сплески листя, а подекуди ще й зелене листя зустрічається.


Та яяскравість житя не завжди залежить від погоди та кольору дерев. І що робити. Якщо осінній сплін завітав у гості поза графіком? Та хоча б додати у нього барв власноруч! Це якщо, звісно, руки заточені під таку приємну роботу.

Та у майстрині з Канади Kasey Sorsby точно не бракує ні сил, ні натхнення й уміння, ні яскравого волок. А якщо і буває поганий настрій, як і в кожного із нас, то він миттю біжить, варто у домі з’явитися черговому веселковому гобліну.

 

«Гобліни» - то не я, то сама авторка так ніжно називає свої створіння. Хоча мені видається, що якби в Канаді водилися гобліни, скажімо, емігрувавши туди з Альбіону, то вони вельми здивувались би, побачивши таких «родичів». Та, врешті, авторці видніше, що вона виготовляє. :) Точно не звичних ведмедиків, кроликів чи кошенят.


 

 

Що цікаво, мистецтво валяння з волоку майстриня опанувала самотужки, коли стала мамою. Почала вправлятися в новій для себе справі. Відчувши, що хоче урізноманітнити життя. Завдання досить скромне, а от наслідки – чудові. У іграшок Kasey Sorsby  багато щирих прихильників. 

 

Приємного милування її роботами та гарного настрою!

 



Немає коментарів:

Дописати коментар