пʼятниця, 1 вересня 2017 р.

Обережно, не наступіть на Little People ! Цікавий проект англійського фотографа Slinkachu




Кажуть, що вулицями іноземних міст треба ходити дуже обережно з багатьох причин. Одна з них – аби не наступити на крихітних малюків із проекту The Little People Project.

Їхній батько – лондонський ілюстратор, декоратор і фотограф, який обрав нік Slinkachu, уже встиг заселити крихітками вулиці Манчестера, Барселони, Афін, Амстердама, Роттердама і Ставангера (останнє місто – з Норвегії.

На питання, де він бере отих крихіток (о, це відвічне запитання поціновувачів і суворих критиків: де ви берете свої сюжети?!), майстер зізнається: знаходить під власним ліжком. Він е боїться зіпсувати свій імідж в очах допитливих, тож відверто додає, що дещо експлуатує малюків, змушуючи їх прибирати брудну підлогу.

Та й опинившись на вулиці вони, інколи, гарують досить тяжко. А інколи – насолоджуються життям. Буває навіть, що це – одні й ті самі чи, принаймні, дуже схожі одна на одну фігурки. Тож усе, як у дорослому світі. 

Вони закохуються, мандрують, втрапляють у пригоди, цікавляться оголошенням, що безсоромно бреше: «Зайва вага? З нами ви зможете втрачати по міліграму на добу!», займаються спортом, сумують… Життя як життя.

Існують різні версії, що хотів сказати автор цим проектом. Хоча можна й не підводити під побачене екзистенцій ні концепції самотності людини у велетенському всесвіті. А просто із задоволенням роздивлятися «учасників» незвичайного і цікавого проекту.

Приємного милування ними та гарного дня, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар