четвер, 28 вересня 2017 р.

Чудові осінні котики художниці Lucie Bilodeau. І не лише осінні




Бувають осінні листя, погода, калюжі й настрій. А ще бувають осінні котики, яких ніби сама природа завбачливо пофарбувала в кольори цього чудового різнобарвного сезону.

А що такі коти роблять, коли сезон не відповідає їхньому забарвленню? Мружать очі, поглядають із поблажливою чи не дуже – від характеру залежить – зверхністю на віх довкола. Та чекають на «свою» осінь. А хіба існують варіанти. Коли мова йде по справдешніх котів?

Саме таким красеням і красуням я й хотіла присвятити сьогоднішній пост. Навіть назвати думала «Осінні котики у творчості Lucie Bilodeau». Так, я вже згадувала про цю чудову канадську художницю-анімалістку – палку шанувальницю котів. Та запевняю вас, що за один раз неможливо викласти хоч скільки-но солідну порцію її картин, що зображають «братів наших молодших» (і сестер, звісно, теж).

 

Вона палка шанувальниця цих граційних створінь. До того ж, не робить жодної різниці між породистими і «звичайними». Може, тому, що авторка - справдешня кошатниця і її немало б здивувало визначення «звичайні» щодо цих домашніх улюбленців. 

 

Я чесно спершу обирала лише тих пухнастих чи гладкошесних красенів, які були зображені в лаштунках осінніх пейзажів. А потім трохи захопилась, споглядаючи прекрасне, та й прихопила «порцію» малюнків із інших пір року.

 

То хай буде бонусом, гаразд? Урешті, сьогодні п’ятниця, тож організму, у переддень вихідних не завадить трохи більше позитивних емоцій та споглядання на чудові «кото-вітаміни».

 

Приємного перегляду малюнків, друзі! Гарного настрою аж до самого наступного ранку! А там уже й час знову бажати доброго дня. :)

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар